Open Air Pubquiz - A Night At The Park

Zaterdag 9 juni om 18.00 uur start onze Open Air Pubquiz in het Vogelpark in Zutphen. Test je kennis en win de leukste prijzen. Teams van maximaal 6 personen. Meld je nu aan!

14-05-18


Kings & Queens Zutphen organiseert dit weekend niet alleen het Speciaalbier Festival Zutphen - wij komen ook met wat nieuws.

Om 18.00 uur start onze OPEN AIR PUBQUIZ in het Vogelpark in Zutphen.
Test je kennis en win de leukste prijzen. Teams van maximaal 6 personen en let op: er kunnen maximaal 70 teams meedoen. Van tevoren inschrijven is dus van belang om een plek bij te pubquiz te garanderen! Inschrijven doe je door je teamnaam en het aantal personen in je team te mailen naar info@kandq.nl.

De standaard deelnamekosten per team bedragen € 15,-. Maar we bieden ook een speciaal VIP arrangement aan! Dit houdt in dat je vanaf de start van de pubquiz (18.00 uur) tot en met de laatste vraag met je team kunt genieten van gratis snacks en drankjes (bier, fris, wijn). Dit VIP arrangement kost € 150,- per team!

VOORVERKOOPACTIE: meld je je team vóór 1 juni aan? Dan kost het VIP arrangement maar € 120,- per team!

De pubquiz zal tot ongeveer 21.00 uur duren maar dan houd de pret niet op. Van 21.00 tot middernacht zal er een DJ en een live band spelen om de hele avond door te swingen!


Ga terug